Voedselveiligheid ook in de logistieke sector
In een bedrijfsruimte waar voedingsmiddelen worden verwerkt gelden specifieke eisen voor de inrichting van de ruimte en de installaties.
Ook wanneer een logistiek bedrijf diensten verleend in de foodbranche (de voedselketen) zijn daarop vanzelfsprekend dezelfde hygiëne-eisen (HACCP) van toepassing. Met onze jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie zijn onze medewerkers volledig op de hoogte van deze eisen en brengen deze graag in praktijk als er vragen zijn voor engineering projecten in deze tak van sport.
Het ligt dan ook voor de hand, wanneer een logistiek bedrijf in Oss zich meer gaat toeleggen op dienstverlening in die sector, dat Geurts Technisch Adviseurs daarbij wordt ingeschakeld. Vooral voor een transportbedrijf is het nog een beetje onwennig om aan die hoge hygiëne-eisen te kunnen voldoen en de procedures daarop aan te passen.
Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.