Voldoet u aan de energiebesparings- en informatieplicht?

Inrichtingen die per kalenderjaar een energieverbruik hebben van meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas moeten voldoen aan de energiebesparingsplicht. containerterminals

Er dient een energiebesparingsplan opgesteld te worden. Daarnaast kan ook een energiebesparingsplan opgesteld worden in bijvoorbeeld het kader van een Meerjarenafspraak energiebesparing of omdat de gemeente of omgevingsdienst er om vraagt in het kader van de vergunning of handhaving.

Voor een containeroverslagbedrijf heeft Geurts Technisch Adviseurs met succes een energiebesparingsplan uitgevoerd. Hierbij zijn de energiestromen in kaart gebracht en zijn er voorstellen geformuleerd op welke manier en tegen welke kostenbesparingen, deze uitgevoerd kunnen worden. Hierna is bepaald in welke tijd de besparingsplannen terugverdiend kunnen worden. Daaruit volgt op welke termijn de besparingen uitgevoerd moeten worden.

Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.