• technies-adviseurs2
  • technies-adviseurs3
  • slide8
  • slide10
  • IMG 1040
  • slide11
  • slide9

Privacyverklaring

Algemeen

Geurts Technisch Adviseurs respecteert de privacy van de bezoekers van deze website. U kunt de website bezoeken zonder u zelf te identificeren of persoonlijke informatie te verstrekken. Indien u gebruik maakt van onze activiteiten of diensten en er voor kiest om persoonlijke gegevens achter te laten zullen wij uw privacy zo goed mogelijk waarborgen. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Geurts Technisch Adviseurs behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij raden bezoekers van de website aan de privacyverklaring te lezen alvorens de website te gebruiken.

Verzamelen van gegevens

Wanneer u een contact-, aanmeld- of informatieformulier op onze website invult en opstuurt, of ons een e-mailbericht stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt door ons bewaard zolang als naar de aard van het formulier en van uw bericht nodig of redelijk is voor de beantwoording, afhandeling en/of verantwoording naar aanleiding van uw bericht. Uw bericht kan daarnaast terecht komen in ons digitale archief, waar het als gevolg van backup-procedures en wettelijke bewaarplicht gedurende 7 jaar kan worden bewaard.

Bij het bezoek aan deze website worden, net als bij elke website, IP-adressen van bezoekers verzameld. Deze worden echter niet opgeslagen.

Doel en verwerking van gegevens

Geurts Technisch Adviseurs gebruikt alleen de gegevens die een persoon zelf actief heeft verstrekt en uitsluitend voor de doeleinden waarvoor de persoon ze heeft verstrekt. De gegevens worden niet, zonder toestemming, aan derden ter beschikking gesteld.

Vermelding van gegevens

De door Geurts Technisch Adviseurs uit te voeren activiteiten en diensten worden ten behoeve van inhoudelijke en commerciële redenen mede aan de hand van referentieprojecten nader toegelicht op deze website. In het kader van privacy zijn de teksten en afbeeldingen zoveel mogelijk geanonimiseerd.

Geurts Technisch Adviseurs

Wethouder van Eschstraat 42 | 5342 AT Oss
Postbus 470 | 5340 AL Oss

T: 0412 624980
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: http://www.geurtsbv.nl

linkedin icoon